Sinulleko puolen miljoonan sijoitussalkku?

Tiestikö, että puolen miljoonan sijoitussalkku on mahdollinen monelle meistä aivan tavallisillekin tyypeille?

Korkoa korolle efektin myötä, kuukausittain sijoittamalla esimerkiksi indeksirahastoon voi saavuttaa puolen miljoonan salkun!Korkoa korolle ilmiö tarkoittaa siis, että säästöön siirretylle pääomalle kertyvät korot kasvavat korkoa alkuperäisen pääoman ohella.

Puolen miljoonan sijoitussalkusta haaveillessa tärkeintä on, että aloittaa sijoittamisen mahdollisimman aikaisin. Se päivä voisi olla vaikka tänään? 😉 Korkoa korolle ilmiö kasvaa mitä pidempään ilmiö vaikuttaa ja mitä isompi korko on. Korkoa korolle ilmiön myötä esimerkiksi henkilö A, joka aloittaa sijoittamisen 20 vuotiaana ja sijoittaa kymmenen vuoden ajan 100€/kk ja tämän jälkeen jättää sijoittamansa summan vain kasvamaan rahastoon olisi rikkaampi pienemmällä sijoitetulla pääomalla KUIN henkilö B joka alkaa 30vuotiaana sijoittamaan 100€/kk seuraavan kolmen kymmennen vuoden ajan! Eli sijoittamisen aloittaminen…aloita nuorena!

Aloittamalla tänään sijoittamaan 100€/kk indeksirahastoon, jonka arvioitu vuosittainen korko on 7% niin voisit omistat 49 vuoden päästä puolen miljoonan sijoitussalkun!

Mikäli sijoittaisit 200€/kk omistaisit puolen miljoonan salkun noin 39 vuoden päästä!

Jos taas sijoittaisit 300€/kk, omistaisit puolen miljoonan salkun noin 34 vuoden päästä!

Puolen miljoonan eläkesäästöt, ei kuulosta lainkaan hassummalle?

Googlaamalla korkoa korolle laskurin lähes ensimmäiseksi hakuvaihtoehdoksi tulee sijoittaja.fi laskuri. Käy tsekkaamassa ja katsomassa millaisella kuukausittaisella sijoitussummalla saat kerrytettyä itsellesi sopivaa ”pottia”, vaikka niitä eläkepäiviä varten!

Tämä ei ole sijoitussuositus ja olet itse vastuussa omista sijoituksistasi. Sijoittamiseen kuuluu aina riskejäkin. Vaikka historiallisesti pörssin keskimääräinen tuotto on 7% se ei ole välttämättä tae tulevasta❗️

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s