Me ostettiin kolmas sijoitusasunto!

Tämän vuoden yksi tavoitteista täynnä, koska asuntosalkkumme kasvoi yhdellä sijoitusasunnolla! JES! Salkun koko siis tällä hetkellä on kolme asuntoa.

Jos ensimmäisen sijoitusasunnon ostamiseen liittyvä postaus kiinnostaa, sen pääset lukemaan tästä.

Olen viime vuoden lopun ja alkuvuoden selannut aktiivisesti oikotietä, etuovea ja tori.fitä ja etsiskellyt seuraavaa kohdetta. Alkuvuoden epäonnen vuoksi jäin sairaslomalle ja sijoitusasunnon etsiminen kävi edelleen kuumempana. Minulla ei loppujen lopuksi ollut muuta kuin aikaa noin kuuden viikon ajan, koska en juurikaan liikkumaan päässyt itsenäisesti, niin internetin eri sivustot ja some tuli kulutettua puhki!

Lopulta etsiminen tuotti tulosta.

Haku kriteereinä oli:

Hinta max 70000€

Yksiö

Hissitalo

Sijainta Mikkeli, Jyväskylä tai Kuopio

Isot remontit tehtynä (kylpyhuone remontoitu)

Kassavirtapositiivinen kohde.

Kävimme pyörähtämässä muutamissa potentiaalisissa kohteissa Mikkelissä, mutta jokin kriteereistämme jäi kuitenkin vajaaksi, emmekä edes päätyneet tarjousta tekemään.

Lopulta Tori.fin kautta löytyi potentiaalinen kohde Jyväskylästä. Kävin itsestään katsomassa asuntoa ja jututtamassa myyjiä. Kohde täytti kaikki kriteerit ja ainut mikä jäi vielä jännitettäväksi oli hinta: pääsemmekö sopuun kauppahinnasta siten, että kassavirtapositiivisuus -kriteerikin täyttyy.

Nopeasti näytön jälkeen päätimme, että jätämme tarjouksen. Myyjiltä hieman haistelin näytössä, että kuinka paljon uskaltaa tarjota alle pyyntihinnan ja vastaukseksi sain, että lähtekää rohkeasti kokeilemana mitä vain. Pienesti perustellen, alle 11000€ pyynnin laitoimme ensimmäisen ehdollisen tarjouksen. Ei mennyt kauaakaan, kun saimme vastatarjouksen. Vastatarjous oli juuri meidän lasketun maksimi hinnan kohdalla, mutta silti kokeilimme vielä tehdä tähän tarjoukseen edelleen vastatarjouksen. Myyjät pysyivät tarjouksessaan ja kaupat sovittiin.

Kaupat tehtiin 7.4. jolloin myös omistus -ja hallintaoikeus siirtyi meille!

Sijoitusasunto on 39m2 yksiö ja se sijaitsee Jyväskylässä, noin 1,9km keskustasta. Lähimmälle oppilaitokselle on 800metriä.

Kohde on yhtiölainallinen 70-luvun hissitalossa, jossa on kaikki isot remontit tehtynä. Asunto sijaitsee ylimmässä kerroksessa ja siinä on parveke. Itse asunto oli peruskuntoinen, paitsi kylpyhuone remontoitu lvis- remontin yhteydessä.

Olemme viimeisimpien viikonloppujen aikana olleet remontoimassa asunnon lattiaa ja seiniä. Keittiön kaapit otimme kotiin matkaan hiottavaksi ja maalattavaksi. Keittiön tasoon laittelin dc fixiä. Katsotaan, kun pienen budjetin pintaremontti saadaan valmiiksi, jos laittaisin bloginkin puolelle kuvia kohteesta! Mikäli remonttikuulumiset kiinnostaa kannattaa seurata Instagramissa @Munmassit

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s